fredag, november 16, 2007

Før U20 kampen mot Litauen

Norge tar imot Litauen

I morgen er det igjen fredag, og da er det igjen tid for U20 kamp. Det er en stund til den virkelige moroa starter igjen, men kamp er alltid moro, og vi håper på noe liv under treningskampen mot Litauen også:)

Som de fleste vet har HT gjort mange forandringer i hvordan matchmotoren fungerer, og i treningskamper er den kampmotoren allerede tatt i bruk. Dermed kan treningskampene fremover bli viktige for Niero sin del, med tanke på å bli kjent med hvordan tingene fungerer nå. Landene og landslagssjefene som setter seg godt inn i endringene tidlig, kan nok få en fordel når den nye kampmotoren vil telle i obligatoriske kamper også fra og med neste sesong.

Litauen ja, hva vet vi om dem? U20 sjefen heter Viktorasprog er inne i sin første periode som sjef. Han jobbet hardt for at Litauen skulle klare et VM-sluttspill, men de endte tilslutt på en 3.plass i gruppen sin. Estland og Malaysia sikret avansement fra gruppa.

Om selve landet Litauen, kan vi si at det var blant de største landene i Europa på 1400 tallet. De har også vært under Russisk og Tysk innflytelse, før det gikk inn i Sovjetunionen. I august 1991 var Sovjetunionen ferdig og Litauen ble igjen et selvstendig land. Det bor litt over 3,5 millioner mennesker i Litauen og rett over 5000 av dem spiller HT.

Vi ønsker Norge lykke til, for selv om det er treningskamp vil vi gjerne ha 3 nye poeng:) Dessuten er vel kampen også kamp nr 2 i det uoffisielle EM, og det kan jo være moro med to pokaler:)

Om du vil følge kampen finner du den her (155242048)

Heia Norge!

Intervju med Tommy Sørnes og Johan Andersen

Våre to trenere får alt for liten oppmerksomhet for alt det de gjør for Norge sitt U20 landslag. Nå skal vi gi dem noen minutter i rampelyset, for jeg har nemlig tatt et intervju med våre to fantastiske trenere:

Hvorfor valgte dere å bli den trenertypen som dere ble?

Tommy: Jeg har alltid vært en litt sjenert type, og tenkte dermed at jeg ville passe best som en defensiv trener. Er moro og alltid å være defensiv før kampene, for da blir det alltid noen heftige diskusjoner med disse offensive folkene som bestemmer:)

Johan: Jeg ble tvunget til å skrive under en kontrakt, ellers skulle min agent avsløre noe til min kone angående et hotellbesøk jeg hadde med en annen kvinne. Det var jo ikke noe greit, og siden jeg er så glad i min kone, måtte jeg skrive under. Kan jo ikke risikere noe på hjemmebane. Men siden det er på grensen til utpressing mener jeg at min agent bør gå av. Har jo makt til å gi ham sparken, men det tør jeg ikke for han har skikkelige store muskler!

Hvordan er hverdagen som trener?

Tommy: Det er jo virkelig hektiske dager. 2-3 treninger hver eneste dag + dette her U20 greiene vi også driver med. Men å være trener er jo også sinnssykt moro da. Jeg får alltid en fin posisjon i dusjen, så jeg liker meg veldig godt jeg:)

Johan: Hm, som trener på HT eller som trener på fifa? Er jo ikke mange minuttene som går til trenerarbeidet på HT, til det er jeg altfor sløv.

Hvor langt kommer Norge i U20 VM?

Tommy: Si det.. Niero virker som en dyktig manager, så hvis han også hører litt mer på meg, da blir det nok gull, platina og alt på en gang.

Johan: Det er jeg egentlig ikke så interessert i, og vil heller ikke uttale meg om noe jeg ikke har anlegg til å gi et godt svar på. U20 landslag er jo ikke akkurat det gøyeste her på HT.

Dagbok fra Nikolai Farstad

15.11.07

Jeg stod opp litt over klokken 7 på morgenen, og det med voldsom hodepine. Det ble sent i seng kvelden før, og det hadde heller ikke blitt mye søvn denne natta. Hodet dundret verre enn gravemaskinen på gården, og jeg måtte allikevel pakke til turen. En reise fra Kristiansand til Trondheim er ikke akkurat barnemat på en slik dag, og jeg kan ikke skjønne hva landslagsledelsen tenkte på når de la kampen til en så stygg stadion oppe i RBK land. Med bare 12.000 plasser, er det jo ganske mange som ikke får se mine fantastiske redninger i morgen.

Etter å ha kjørt traktor til Trondheim som forøvrig tok 12 timer, er jeg nå fremme. Er noe dritt at budsjettet til U20 landslaget har gått ned, slik at vi må kjøre privatbil, eller traktor fordi som ikke har bil. Håper virkelig at det politiske systemet i Norge, kan øke budsjettet noe. Vi er jo på vei mot gode resultater, så en økt seiersbonus kunne vært positivt både for min moral og ikke minst for lommeboka. Men nå begynner pupillene å bli så svære at jeg tar kvelden. God natt folkens, og heia Litauen, øh Norge!

torsdag, november 15, 2007

Cupmoroa igang igjen

Da er andre runde av sesongens Norgesmesterskap over og for de fleste DAH-lagene har det gått meget bra så langt. Vår kjære forbundsleder og hans Nøtteguttene har til og med tatt seg til tredje runde denne sesongen. Dah-vidhad hadde en spennende kamp mot VI-laget ODB og vant til slutt greit 4-2. I neste runde venter BT Fossekallen og dette burde kunne bli en spennende kamp om Nøtteguttene er villig til å ofre seg litt. Sjansen til 4. runde er definitivt der!

Noen som husker Zitzas cupsatsing forrige sesong? Vel det var annonsert fra Christers side at det ikke kom til å bli satset på cupen nok en sesong, men å falle tilbake til gamle synder å ryke ut i første runde var nesten litt i overkant. Overmennene fra Wieeners gikk så videre til å ta imot bakke og hans Mokouko, men selv om de ikke klarte å fikse en ny skrell så tapte de kun 0-1.

Så langt henger alle Tippeligalagene med og bortsett fra forrige sesongs TL-lag Arsenal Legionares (som har gitt opp for en liten stund eller for godt?) så er også 31 av div.II lagene med videre. Legionares tapte i første runde for et BOT-lag 1-2. Dette BOT-laget tapte dog i neste runde for Nordby 0-11. Det er fortsatt med 40 lag fra vår laveste divisjon, og det skal bli spennende å se om det er noen av de tapre som henger med til fjerde runde?!

Det er allikevel noen medlemmer i DAH-forbundet som har fått en litt for tidlig cupexit uten helt å mene det. Robertz og hans Theuan måtte desverre bite i det sure eplet i andre runde på straffekonk etter at han glemte å sette opp laget før kampen. Et annet medlem som gikk på en liten smell var grim123 som fikk et kjipt 2-3 tap mot relativt grei motstand. Men se det fra den positive siden, nå kan dere rette fullt fokus på serien ;)

Av: icebear80

onsdag, november 14, 2007

Tippeligaen - etter 1.runde

Ja, enda en runde er ferdig, og nok en runde skal igang! I første runde var det tre nye lag fra sist sesong, og tilsammen tok de 5 poeng, ikke verst! I denne artikkelen skal jeg skrive mer om dette: Alt om sist runde, tabellen etter første runde, i tilegg alt om neste runde og dere får også se de nyeste pressemeldingene!

Tabellen

1. Nordby 1 1 0 0 5 - 2 +3 3
2. Den blå armé 1 1 0 0 3 - 0 +3 3
3. Ballespark FC 1 1 0 0 1 - 0 +1 3
4. Pukkverket Skabb 1 0 1 0 4 - 4 0 1
5. Tranemyra FK 1 0 1 0 4 - 4 0 1
6. Niero Tigers 1 0 0 1 0 - 1 -1 0
7. Beefeater FC 1 0 0 1 2 - 5 -3 0
8. Ex-postmen 1 0 0 1 0 - 3 -3 0

Det har jo bare gått en runde, men første runde følger opp med samme førsteplass som vi avsluttet! Men ingen ting er avgjort enda...

Sist runde

Ex-postmen - Den blå armé 0 - 3
En relativt jevn spilt kamp, endte det til med 3-0 i favhør Den blå Armé. Her er ratingen på lagene:

0-1 Roar Moland (3)
0-2 Jacob Solberg (52)
0-3 Tor Hafstad (73)

Ex-postmen
Laginnstilling (Skjult)
Taktikk Normal
Taktikknivå (Ubegrenset)

Midtbane eminent (høy)
Høyreside forsvar svak (veldig lav)
Midtforsvar utmerket (lav)
Venstreside forsvar svak (veldig lav)
Høyreside angrep storslagen (høy)
Sentralangrep eminent (høy)
Venstreside angrep svak (lav)


Den blå armé
Laginnstilling (Skjult)
Taktikk Normal
Taktikknivå (Ubegrenset)

Midtbane utmerket (høy)
Høyreside forsvar titanisk (veldig høy)
Midtforsvar titanisk (veldig høy)
Venstreside forsvar eventyrlig (veldig høy)
Høyreside angrep svak (veldig lav)
Sentralangrep utmerket (veldig høy)
Venstreside angrep fremragende (høy)

I tilegg så hadde Ex-postmen første omgang med 53%, men i andre omgang var det de blå som "eide" omgangen med 53%.

Niero Tigers - Ballespark FC 0 - 1
Når Niero Tigers valgte å stille med kontringsfotball, hviste de fleste at ballbesittelsen gikk til Ballespark! Men hvordan resultate skulle bli, tror jeg ingen hviste 100%;) Men tilslutt så ble det da 1-0 til Ballespark, som selvsagt var et helt greit resultat!

0-1 Henry Sandvoll (58)

Niero Tigers
Laginnstilling (Skjult)
Taktikk Kontringsfotball
Taktikknivå magisk

Midtbane svak (lav)
Høyreside forsvar magisk (veldig høy)
Midtforsvar titanisk (veldig høy)
Venstreside forsvar briljant (lav)
Høyreside angrep dårlig (veldig høy)
Sentralangrep eminent (veldig høy)
Venstreside angrep akseptabel (høy)


Ballespark FC
Laginnstilling (Skjult)
Taktikk Spill kreativt
Taktikknivå -

Midtbane storslagen (veldig høy)
Høyreside forsvar fantastisk (veldig høy)
Midtforsvar storslagen (høy)
Venstreside forsvar utmerket (lav)
Høyreside angrep svak (veldig lav)
Sentralangrep utmerket (høy)
Venstreside angrep utmerket (veldig lav)

Henry Sandvoll ble en slags, BB siden det avgjørende målet ble satt av han, i det femtiåttende minutt! Og dermed skaffet han også Ballespark en drømmestart i sin Tippeliga debut!

Nordby - Beefeater FC 5 - 2
Ukens toppkamp, med to lag som er sånn ca. like gode lag. Men når kampen var slutt, ble det hele 5-2 seier til hjemmelaget Nordby. Og det sendte dem tilbake der hvor de har vært de to siste sesongene, toppen av tabellen!

0-1 Jon Svenkerud (4)
1-1 Ola Kvalvik (15)
2-1 Marcus Løvseth (40)
3-1 Jon Sunde (44)
4-1 Ola Kvalvik (61)
5-1 Ola Kvalvik (66)
5-2 Jørgen Byskov Holm (80)

Nordby
Laginnstilling (Skjult)
Taktikk Normal
Taktikknivå (Ubegrenset)

Midtbane eventyrlig (lav)
Høyreside forsvar utmerket (høy)
Midtforsvar briljant (lav)
Venstreside forsvar fremragende (høy)
Høyreside angrep middelmådig (lav)
Sentralangrep storslagen (høy)
Venstreside angrep storslagen (høy)


Beefeater FC
Laginnstilling (Skjult)
Taktikk Normal
Taktikknivå (Ubegrenset)

Midtbane briljant (lav)
Høyreside forsvar briljant (lav)
Midtforsvar briljant (lav)
Venstreside forsvar utmerket (veldig lav)
Høyreside angrep briljant (lav)
Sentralangrep fremragende (veldig høy)
Venstreside angrep svak (høy)

Det hjalp så lite selv om Beefeater tok ledelsen, for Nordby slo hardt tilbake å skårte fem mål før Beefeater rakk å slåre sitt andre. Men jeg er veldig sikker på at Beefeater har blod på tann i neste kamp mot Nordby, som er på Beefeater Premium Gin Stadium!

Pukkverket Skabb - Tranemyra FK 4 - 4
Dette var en ren debut kamp, for begge lagene rykket opp til Tippeligaen denne sesongen. Og den som absolut var mest fornøyd med 4-4 var jo selvfølgelig bortelaget Tranmyra.

1-0 Einar Pedersen (33)
1-1 Fredrik Kullenbeck (37)
2-1 Michael Aregger (40)
2-2 Johannes Amundsen (41)
2-3 Sakarias Olsson (43)
2-4 Johannes Amundsen (58)
3-4 Jordi Roig Molés (76)
4-4 Jordi Roig Molés (81)

Pukkverket Skabb
Laginnstilling (Skjult)
Taktikk Normal
Taktikknivå (Ubegrenset)

Midtbane god (veldig lav)
Høyreside forsvar utmerket (lav)
Midtforsvar eminent (høy)
Venstreside forsvar fremragende (veldig høy)
Høyreside angrep svak (veldig høy)
Sentralangrep storslagen (veldig høy)
Venstreside angrep briljant (høy)


Tranemyra FK
Laginnstilling (Skjult)
Taktikk Kontringsfotball
Taktikknivå storslagen

Midtbane svak (høy)
Høyreside forsvar fremragende (veldig lav)
Midtforsvar briljant (høy)
Venstreside forsvar fremragende (lav)
Høyreside angrep utmerket (veldig lav)
Sentralangrep utmerket (veldig høy)
Venstreside angrep eminent (veldig høy)

En veldig spennende kamp, som Pukkverket hadde egentlig god kontroll på ballbesittelsen, men så spilte jo Tranmyra kontringsfotball!

Neste runde

Tranemyra FK - Ex-postmen
Ballespark FC - Nordby
Beefeater FC - Pukkverket Skabb
Den blå armé - Niero Tigers


Pressemeldinger

Overraskende god start
Lite som smaker så godt som billige bortepoeng:-D

Greier ikke å bli deppa over å ha "rotet bort" en 2-målsledelse...

For: Tranmyra FK


Ikke den starten vi håpet på..
Riktignok møtte vi sannsynligvis denne sesongens seriemester. Vi hadde et lite håp om poengdeling, men når dommeren tildeler de et tvilsomt frispark, så var det gjort.
Vi får bare to kontringer med magisk CA-skill, noe som til og med imponerer PR-sjefen, som bare har klart mytisk. Da Rasmussen måtte ut med skade, så ble angrepet vårt litt for svakt.

I neste runde venter snuskebassen, og vi får prøve å hevne de to sure tapene fra forrige sesong...

NCA-Paendrag
PR-sjef

For: Niero Tigers


Close but no cigar
Snuskebassen regnet med at forsvaret fikset det som måtte komme fra ex-postmenn og at angrepet ville skåre på en elendig keeper. Vi fikk rett, men dessverre ble det ett mål for lite til å være ranket som nummer 1 i Norge.

Neste kamp mot Nieros pusekatter kan bringe armé til en foreløpig førsteplass, og det blir vel en meget jevn kamp der SE fort avgjør.


PS! Om alle nye hattrickere kan være vennlige å bruke spørsmålsforumet istedet for internmail hadde jeg blitt glad :)

For: Den blå armé

Skrevet av: Toptimist

tirsdag, november 13, 2007

U20 samling - dag 4

Etter en god natts søvn var det tid for den siste ordentlige treningsøkten. Noen spillere hadde allerede vist fantastisk god fremgang, mens andre uforståelig nok hadde lagt på seg en del under treningsoppholder. I dag skulle alle spillerne gjennom en fotballkamp, en straffekonkurranse og en liten teoriøkt.

Under frokosten pleier som regel U20 spillerne å diskutere det gutter på den alderen pleier å diskutere. De startet så smått med det i dag også, men de måtte pent ta bort gliset når Tronni kom med en stor bunke ark i hånda. Nå var det nemlig duket for Tronn sin beryktede quiz, og idag hadde Niero lovet bort premier til topp 3.

I ren spørreprogram stil, gikk Tronni igjennom reglementet, mens Pringles speidet etter noe å skrive med. Hver av U20 spillerne fikk et ark med 5 spørsmål på, og en penn som Pringles tilslutt klarte å finne fram. Disse 5 spørsmålene var rett og slett en kvalifiseringsrunde til de virkelig vanskelige spørsmålene, og alle som svarte rett på alt sammen ville gå til finalerunden.

Flere av U20 spillerne så ut som spørsmålstegnet selv, mens noen av de skrev så blekket sprutet utover frokostbordet. Etter 5 minutter var fristen over, og Tronni samlet inn arkene. Spillerne spiste ferdig imens Tronni rettet, og man kunne tydelig se at han ikke var helt fornøyd med allmennkunnskapen til spillerne. Når han leste opp resultatene, ble mange forskrekket. 0 stk hadde alt riktig, mens 3 stk hadde 4 riktige hver. Du kan jo teste deg selv om du ønsker det å se hvor mange riktige du får:

1. Hva heter Niero sin favorittspiller? Spiller også på laget hans.
2. Hva het U20 sjefen som styrte skuta før Niero fikk sin andre periode?
3. Hva er Norges beste plassering i U20 VM?
4. Hva er målsetningen til U20 laget dere nå spiller på?
5. Hvor mange spillere på U20 landslaget har guddommelig ballfordeling?

Selv om du hadde alt riktig her, må du huske på at U20 spillerne ble satt i et enormt press.

Siden ingen hadde 5 riktige, besluttet Tronni å droppe de vanskelige spørsmålene. U20 landslaget kan jo ikke risikere at selvtilliten går helt til bunnen av skalaen, kun pga for vanskelige spørsmål i en spørrekonkurranse. Niero hadde lovet premier, og han holder alltid det han lover. Spillerne Morten Aas, Robin Nyhagen og Martin Myge fikk servert hver sin 1,6 kg tunge kålrabi. Bon appetitt!

Etter at kålhodene var kastet i søpla (RED: Sorry….), var det tid for fotballkamp. Dommeren for dagen var SLV-Auge som hadde varmet opp på sidelinjen i flere timer alt. Alt skulle være perfeksjonert ned til den minste detalj, slik at de ikke kunne klage på dommeren i hvert fall. SLV-Auge gikk ofte rundt og tenkte på sine gamle storhetstider som dommer, når han så på det store blåmerket på låret sitt.

NCA-Paendrag foretok laginndelingen og gav det defensive laget (1 keeper, 4 forsvarere + 2 midtbanespillere) til Bruuno som skulle være det defensive laget sin manager. 1 keeper, 4 vinger og 2 spisser ble med på det offensive laget som Niero skulle styre skuta på. Etter en intens gjennomgang av taktikken, var lagene klare for å marsjere ut på banen. Vi fikk høre den norske nasjonalsangen, som Pringles sang for anledningen. NCA-Paendrag stod for det instrumentale. Av hensyn til min egen sikkerhet skal jeg ikke kommentere hvordan det hørtes ut.

SLV-Auge plystret i sine fingrer og kampen var i gang. Strategien til det offensive laget denne dagen var preget av en elendig evne til å presse. Det offensive lagets sentralforsvar burde ikke hatt noe problem med å avskjære pasningen til Odd Eklund, men den defensive spilleren kom seg foran og sendte av gårde et lavt skudd forbi målvakten. Dermed tok laget ledelsen 1 - 0! I Det var det eneste som skjedde i 1.omgang, og det defensive laget styrte spillet med 61% ball. Det er godt mulig at det skjedde mer som burde blitt nevnt fra første omgang, men undertegnede hadde det så fint ved siden av cheerleaderne på tribunen, at det ble ganske vanskelig å konsentrere seg om fotball. Jeg kunne i hvert fall høre en del piping i pausen, og siden SLV-Auge så ut som et frukttre, regner jeg med at ikke alle var like fornøyd med hans dommerinnsats.

2.omgang ble også en ganske kjedelig affære, men siden cheerleaderne måtte hjem å spise mat, kunne jeg få konsentrert meg om fotballkampen. Kampen bestod stort sett av fint og fair spill, men allikevel fortsatte publikum å pipe. Greit nok at SLV-Auge slet litt med sin dårlige kondisjon, og derfor stod i midtsirkelen, men han hadde jo ikke så enormt mange omdiskuterte situasjoner. Jeg har fått munnkurv for å gå i detalj om hans dømming, siden han fremdeles er aktuell for å dømme i VM-sluttspillet for U20 på HT. Det sportslige var ikke særlig spennende i 2.omgang, og det hele endte i en kjedelig 1-0 seier til det defensive laget. Lynet var skikkelig irritert etter kampen, og siden SLV-Auge sprang opp i dommergarderoben og låste seg inne rett etter kampen, måtte han ta det opp med Pringles og NCA-Paendrag. De forsvarte selvsagt SLV-Auge, og Lynet glemte det hele et par timer senere, så vi slipper å se at dette går utover det sportslige til U20 landslaget.

Det siste som skulle skje før hjemreisen var en straffekonkurranse. I målet hadde Nikolai Farstad tatt plass, og deltakerne stilte seg på en rekke. Jeg orker ikke å beskrive alle de elendige straffesparkene, og derfor hopper jeg rett over til avgjørelsen. To spillere scoret nemlig på sine 4 første straffespark; Lynet og Sverre Røed. Lynet er vant til å ha stort press på sine skuldre, og han så meget selvsikker ut når han tok fart for sitt siste straffespark. Skuddet ble ikke særlig hardt, men han klarte å lure keeper mot motsatt side. Dermed var målet et faktum, og den erfarne dødballtakeren Røed, skulle ta sitt avgjørende spark. Røed er ikke så rask i tilløpet, men allikevel traff han virkelig godt på ballen. Presisjonsmessig kunne det nok vært bedre, for selv om det var hardt, gikk det helt ut til innkast. Lynet kunne altså strekke hendene i været og juble for en imponerende seier, og situasjonene fra fotballkampen tidligere på dagen var alt glemt.

Som en liten oppsummering av treningsleiren ser vi disse vinnerne:

Styrkekonkurranse: Frank Haga
60 M (hurtighet): Odd Solheim
3000 M (kondis): Hermod Lunden
Poker: Espen Stustad
FIFA: Nikolai Farstad
Teori: Morten Aas, Robin Nyhagen og Martin Myge
Fotballkamp: Det defensive laget 1-0, målscorer Odd Eklund
Straffesparkkonkurranse: Lynet

Vi gratulerer alle vinnerne og kondolerer til alle som har fått et skremmende resultat på baderomsvekten. Mer U20 stoff vil komme om ikke så altfor lenge, og vi skal heller ikke se bort ifra at vi vil bli bedre kjent med våre U20 spillere etter hvert.

Av: Dah-vidhad.

mandag, november 12, 2007

Dah-vidhad beklager

I går ble det trykket et printscreen fra en privat HT-mail, som aldri skulle vært trykket. Det har vakt et enormt med oppstyr, og jeg beklager så mye. Dette skulle aldri vært trykket, og jeg har personlig fått en lærepenge av det. Beklager så mye til alle involverte parter og alle andre som føler seg krenket eller støtt av dette.

Dette har også en positiv side, og det er at vi nå vil tenke mer igjennom hva vi poster. Poste omdiskuterte ting gjør vi gjerne, men vi vil ikke ha på oss noe ”se & hør” stempel, eller poste HT-mail uten at begge parter er enige i at det kan postes.

Nok en gang beklager jeg, og jeg håper at dere vil fortsette å lese i DAH-avisen til tross for dette.

Av: Dah-vidhad.

Grattis, ronnyhul!

Tidenes kjedeligste valg er over, og vi har fått en vinner. Nå skal den tidligere landslagsjefen i Hong Kong kombinere U20-landslaget der nede og Norges landslag. Vi gratulerer ronnyhul med seieren og ønsker ham lykke til!

I Sverige ble det seier til sladjad (akkurat som vi spådde), og i Danmark ble det ikke overraskede en ny periode for jmadsen. Han knuste all motstand i det valget, og 190 sitt team kom ikke en gang inn på topp 10 listen.
Det ble heller ingen norsk seier i Irak, og hvis vi ikke har sett fryktelig feil, så er det ingen andre norske landslagssjefer nå, utenfor Norges land. Kanskje vil det bli forandret om to sesonger?

Vi vil også takke alle som har fulgt med i DAH-avisen gjennom tykt og tynt under denne valgkampanjen. Valg er høytid i avisen, og vi håper at dere har likt noe av stoffet som har kommet ut i hvert fall:=)

Av: Dah-vidhad.

PS: Neste U20-valg sparkes i gang mot slutten av februar neste år, så det er jo ikke så lenge til:)

søndag, november 11, 2007

Intervju med (Hong Kong)Ronnyhul

1. Hvor mye tid har du tenkt å bruke på landslaget hvis du vinner?

Helt klart altfor mye. Fritiden forsvinner nok i stor grad bort til
landslaget. Å tidfeste en slik jobb i timer er veldig vanskelig -
online er jeg stort sett hele tiden, men det betyr ikke at jeg alltid
gjør noe fornuftig. Men jeg slenger innom og gjør litt nå og da, og når man summerer sammen alt, er det helt sikkert altfor mange timer. Om jeg skal tippe, så kan man vel kanskje si 20 timer i uken i perioder med offisielle kamper.


2. Hvor langt tror du selv du kommer i VM hvis du blir valgt?

Vanskelig å si, avhenger veldig av motstanden man møter. Men tipper at vi ryker i nest siste gruppespillet etter noen thriller-kamper der vi har spenning helt til siste slutt. Overgangen til å satse mer inn mot fremtiden gjør nok at vi ikke vil være sterke nok til å kjempe helt i toppen. Men det er jo mulig at det blir mange land som går samme veien, og da kan det være det åpner seg opp litt mer.


3. Hvor stor er sjansen for at du blir valgt, tror du selv?

Med kandidatene som har lansert sitt kandidatur til nå er jeg redd sjansene er altfor store. Om ingen store navn dukker opp, så er jeg nok så godt som sikker på å vinne. Hadde foretrukket en mer spennende valgkamp enn dette her. Ligger vel an til tidenes lavmål her vil jeg anta, eller er det bare jeg som er blind og ikke ser de andre kandidatene i det hele tatt? :P


4. Hva tror du folk tenker om deg etter de mange periodene i Hong Kong?

Alltid vanskelig å vite hva folk tror om meg. Men vil anta at de syns jeg har oppnådd mye med U20-landslaget deres og har fått bygd opp et rykte om å være en slu taktiker som elsker å lure motstanderne sine. Med a-landslaget har ikke suksessen vært like stor, men det har i stor grad vært å ta laget gjennom et generasjonsskifte som har vært jobben der. Så resultater har egentlig vært ganske underordnet der. Men dette er nok kanskje noe folk ikke vet for mye om og at de da ikke synes jeg har vist til så mye på NT-nivå.


5. Hvorfor skal vi stemme på deg?

Folk skal stemmer på meg dersom de mener jeg er den av kandidatene som er best egnet til å styre landslaget. Innbakt i dette er selvsagt også mitt strategiske valg mtp utskiftninger i stallen, det er endel av kandidaturet. Er man ikke enig i den veien å gå bør man heller stemme på noen som går den veien man selv ønsker å gå.


6. Har du noe annet på hjertet om valget?

Ikke annet enn at jeg gjerne skulle sett flere gode kandidater og at dere i DAH-avisen gjør en fabelaktig jobb. Er moro å lese alt dere klarer å grave frem i disse tider. Stå på videre og heia Norge!


Skevet av: Toptimist.

Valgets siste dag

Da er det på tide å avgi sin stemme for valget, for nå nærmer det seg med stormskritt avgjørelsen. Dette har vært et usedvanlig kjedelig valg, og i utgangspunktet finnes det vel 3 seriøse kandidater; Ronnyhul, Illusion og Egil_Teigen. I tilegg finnes det vel et par kandidater til som kanskje får en del stemmer, men det er nok disse 3 sjefsrollen står mellom. Det skal mye til om Illusion vinner siden han ikke har noen valgtale, og Egil_Teigen er muligens et litt for ukjent nick for de fleste. På den andre side har han mange sterke navn i ryggen, så kanskje kan han overraske noe. Ronnyhul seiler i hvert fall opp som favoritt i dette valget, men stem nå på den du mener vil gjøre det best som landslagssjef.

De utenlandske valgene har vel i grunnen vært mest spennende denne gangen. Valget i Danmark har vært spennende og der har vi jo en Norsk kandidat i SLV-Ennitti. Han har virkelig fått kjørt seg i valgkampen der nede, og han ligger ikke på topp 10 når valget går inn i sitt siste døgn. Det er dermed helt utenkelig at han kommer til å vinne dette, og vi får bare håpe at han ikke gjør alvor av truslene sine om å slutte. Den tidligere treneren Jmadsen er storfavoritt til å bli gjenvalgt, men også MD-Jakobtrier er et kjent nick for danskene.

I det svenske valget har vi også sett flere store kandidater enn i Norge, men det har vært en forholdsvis stille valgkamp, spesielt de siste dagene. Sladjad virker som en favoritt i mine øyner, men også brukere som Makkan og den tidligere sjefen Boozon kan gjøre det bra. Kan bli en liten thriller dette valget her.

I Irak blir det heller ingen norsk landslagssjef. Alt tyder nemlig der på at autobahn2 vil bli gjenvalgt som landslagssjef. De norske kandidatene har slitt veldig med å få inntog der, men kanskje vil noen prøve igjen under U20 valget neste sesong?

Av: Dah-vidhad.